Heihei. Er på planleggingsstadiet av batch #13
Noen som har innspill på første forsøk på en Belgisk Dubbel (dark strong)? Tenkte denne som årets juleale.
Statistics
Volume: 45 liters
Boil Volume: 55 liters
OG: 1078
BG: 1064
FG: 1019
Alcohol: 0 % by vol.
Colour: 51 EBC (Dark brown)
Bitterness: 30 IBU
BU/GU: 0.38
Fermentables
Pale Malt 7EBC 10 000g 70%
Special B 350EBC 700g 5%
Munich Malt 25EBC 2000g 14%
Flaked Oats 4EBC 500g 3%
Kandis (dark) 500EBC 600g 4%
Cane Sugar (light) 20EBC 500g 3%
Hops
Northern Brewer 7.8% alpha 80g 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 50g 10 minutes
Gjær WLP540
40 g Koriander 10 min
Noen som har innspill på første forsøk på en Belgisk Dubbel (dark strong)? Tenkte denne som årets juleale.
Statistics
Volume: 45 liters
Boil Volume: 55 liters
OG: 1078
BG: 1064
FG: 1019
Alcohol: 0 % by vol.
Colour: 51 EBC (Dark brown)
Bitterness: 30 IBU
BU/GU: 0.38
Fermentables
Pale Malt 7EBC 10 000g 70%
Special B 350EBC 700g 5%
Munich Malt 25EBC 2000g 14%
Flaked Oats 4EBC 500g 3%
Kandis (dark) 500EBC 600g 4%
Cane Sugar (light) 20EBC 500g 3%
Hops
Northern Brewer 7.8% alpha 80g 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 50g 10 minutes
Gjær WLP540
40 g Koriander 10 min