Da var mine første 25 liter brown ale på dunk og det plopper i gjærlåsen. :namnam: Det tok ca 8 timer fra start til slutt, men det var fryktelig morro. :ilike:
Bryggingen gikk over all forventning, hvis jeg har regnet riktig i forhold til formel så fikk jeg et utbytte på 90 % og etter oppskriften skulle
brygget ha en OG på 1.045-1.050 og hygrometeret viste presis 1.050. Så da er det bare å vente i spenning!
Noen som har tips om hvor lenge det skal lagres på dunk før flasking? Det står nå på ca 20C. +/-et par grader.
Hadde tenkt å la det stå en ukes tid, stikke om og la det sekundærgjære ved samme temp en ukes tid og så putte det over på flasker. Er dette en grei måte?
mvh
Sture
Bryggingen gikk over all forventning, hvis jeg har regnet riktig i forhold til formel så fikk jeg et utbytte på 90 % og etter oppskriften skulle
brygget ha en OG på 1.045-1.050 og hygrometeret viste presis 1.050. Så da er det bare å vente i spenning!
Noen som har tips om hvor lenge det skal lagres på dunk før flasking? Det står nå på ca 20C. +/-et par grader.
Hadde tenkt å la det stå en ukes tid, stikke om og la det sekundærgjære ved samme temp en ukes tid og så putte det over på flasker. Er dette en grei måte?
mvh
Sture