Vil det være behov for lav temperatur ved fylling fra fat til flaske med for eksempel med en beergun?
Jeg vurderer forskjellige løsninger for oppbevaring, og en løsning er å benytte fat, for så og fylle 20 og 20 flasker. Bor i en liten leilighet og finner det langt enklere å stue bort 4 fat enn 160 flasker. Har dog ikke tilgang til kjøleskap som rommer et helt fat, og vil derfor ikke ha mulighet til å kjøle ned fatet i forkant av flasking. Vil dette være et problem, eller kan ølen like godt flaskes på 14-18 °C?
Jeg vurderer forskjellige løsninger for oppbevaring, og en løsning er å benytte fat, for så og fylle 20 og 20 flasker. Bor i en liten leilighet og finner det langt enklere å stue bort 4 fat enn 160 flasker. Har dog ikke tilgang til kjøleskap som rommer et helt fat, og vil derfor ikke ha mulighet til å kjøle ned fatet i forkant av flasking. Vil dette være et problem, eller kan ølen like godt flaskes på 14-18 °C?