Fylkesårsmøte i Trøndelag 17.02.2023

Anders Christensen

Norbrygg-medlem
Norbrygg Trøndelag avholdt fylkesårsmøte 17. februar. Referat er vedlagt.

Undertegnede er valgt til ny leder. Styret ellers består av Eva Beate Holm, Veronica Auri Løvikene Aurlien, Magnus Lindsetmo Bestvold. Jan Erik Garshol er dommerkontakt.

Aktivitetsplan for 2023 ble skissert, og ligger i referatet, men en mer utførlig utgave kommer. Det var dommerkurs på helga som fulgte etter årsmøtet. Det neste som står på programmet er dømming i lys lager for NM i hjemmebrygging, som er stipulert til uka etter påske, samt at det blir dommertrening på samme stil før påske.

Det blir juleølfestval på Tautra som tidligere år, med PF-konkurranse som vanlig, og 11. november 2023 er datoen det siktes på, uten at den er pt er spikret og confirmed.

Utover det blir et noen foredrag, bryggeribesøk, smakerunder og faglige møter, men alle detaljene for det er ikke fastspikret ennå, følg med på forumet her. I de månedene vi ikke har noe annet faglig opplegg, tenkte vi å bare invitere til å treffes på en pub for å snakke om hjemmebrygg uten at det er noe mer organisert opplegg enn det.

Dersom noen har innspill eller synspunkter til aktiviteter, så kom gjerne med dem, svar i tråden her eller på relevant annet sted.

Med hilsen,
-anders
 

Vedlegg

  • 2023 Årsmøtereferat-1.pdf
    67 KB · Sett: 6
Tilbake
Topp