Overskriften taler for seg selv...
Har en WLP670 Farmhouse Ale som går ut på dato om 14 dager, dvs 20% "viability"
Kaste den eller bygge den opp med starter i et par stepp?
Ville vel ikke kastet den, men har du litt tid før bryggingen hadde jeg å bestillt en ny og laget en starter med begge to.
Hadde jeg ikke tid til å vente, ville jeg steppet den opp et par ganger.
Overskriften taler for seg selv...
Har en WLP670 Farmhouse Ale som går ut på dato om 14 dager, dvs 20% "viability"
Kaste den eller bygge den opp med starter i et par stepp?
Overskriften taler for seg selv...
Har en WLP670 Farmhouse Ale som går ut på dato om 14 dager, dvs 20% "viability"
Kaste den eller bygge den opp med starter i et par stepp?
Låner tråden litt...
Har to rør med WLP545 Belgian Strong ale, i følge Mrmalty er det nå 14% viability - bør dodraugen få dene gjæra eller er det tilrådelig å ta en tre stepp?
Skal ikke brygge før om ca. 14 dager så har god tid til både å steppe og bestille ny.
Forholdet kan endres, selv om denne, men det trenger ikke være til det verre. Jeg ville kjørt på. Sach og brett gjør sin greie i ulike deler av gjæringsprosessen og er dermed ikke direkte konkurenter (utenom litt i begynnelsen ved sampitching).
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.