Gjærdeling i Trondheim

Strain: WLP004 http://www.whitelabs.com/beer/strains_wlp004.html
Øltype på forrige brygg: Dry Irish Stout
Starter til forrige brygg: 1 trinn 2 liter av 2 vialer datert 12.09.11
Liter på forrige brygg: 36
OG på forrige brygg: 1041
FG på forrige brygg: 1008 and falling
Gjærnæring brukt: Ingen
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: 3 uker
Vasket: Nei
Sted: Trondheim/Stjørdal
Kan hentes: Avtales nærmere. Ikke før 01.10.11
Slurrymengde: N/A
 
mikslen skrev:
Strain: WLP004 http://www.whitelabs.com/beer/strains_wlp004.html
Øltype på forrige brygg: Dry Irish Stout
Starter til forrige brygg: 1 trinn 2 liter av 2 vialer datert 12.09.11
Liter på forrige brygg: 36
OG på forrige brygg: 1041
FG på forrige brygg: 1008 and falling
Gjærnæring brukt: Ingen
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: 3 uker
Vasket: Nei
Sted: Trondheim/Stjørdal
Kan hentes: Avtales nærmere. Ikke før 01.10.11
Slurrymengde: N/A



Endret dato til førstkommende helg. Hadde regnet feil på dato dessverre
 
Tatt vare på litt gjær fra forrige brygg, om noen er interessert.

Strain: Wyeast 3068, høstet 26.11.11
Øltype på forrige brygg: Weissbier
Starter til forrige brygg: Nei
Liter på forrige brygg: 20
OG på forrige brygg: 1054
FG på forrige brygg: 1015
Gjærnæring brukt: Wyeast, 0.1g/liter
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: 3 uker
Vasket: Nei
Sted: Trondheim - Midtbyen
Kan hentes: T.o.m. 1.des, eller etter 4.des
Slurrymengde: 2-3 dl
 
Strain: WLP090 http://www.whitelabs.com/beer/new_strain.html
Øltype på forrige brygg: Imperial IPA
Starter til forrige brygg: 1 trinn 3 liter av 1 vialer datert 20.11.11
Liter på forrige brygg: 19
OG på forrige brygg: 1074
FG på forrige brygg: 1011
Gjærnæring brukt: Servomyces
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: 1 uke
Vasket: Nei
Sted: Trondheim/Stjørdal
Kan hentes: Avtales nærmere
Slurrymengde: N/A


NB! Kraftig humlet, men er vasket noenlunde. Utrolig sterk strain
 
Hei,

Ingen som har slurry fra en nøytral ale gjær? F.eks Us-05, 1056 Wyeast, WLP001/002/090 Whitelabs?

Skulle gjerne brygget i helga, men tror det blir dårlig med tid for å få kjøpt gjær og lage starter.

Pretty please ;D
 
Noen i trøndelag med hvetegjær å spandere? Kan bytte med WLP540, en nydelig gjær for juleøl og belgisk strong. Kommer fra Rochefort.
 
Da har jeg helt fersk nyhøstet WYEAST 3068 Weihenstephan. Over 600ml med ren gjær høstet fra toppen av min pågående hvetebatch. Førstemann til mølla!
 
Tilbake
Topp