I dag brygget jeg en bokkøl med den gjenværende Münchenermalten min. Det førte til en nedskalering av oppskriften, og dermed kun 15 liter vørter etter kok.
Jeg brukte en halv Whirlfloctablett, men har i senere tid ikke fått noe skikkelig bunnfelling. Det bunnfeller til krystallklar vørter ned til 10 cm over bunnen. Der er det en slags sky av grums. Jeg prøvde å whirlpoole etter kjøling, men det var helt klart til ingen nytte.
Dette kombinert med det sparsomme volumet gjorde at jeg satte rubbel og bit til gjæring. Jeg mener å ha hørt på bryggeradio at det er hipp som happ å gjære med all trub'en.
Del deres erfaringer med meg! Plz.
Jeg brukte en halv Whirlfloctablett, men har i senere tid ikke fått noe skikkelig bunnfelling. Det bunnfeller til krystallklar vørter ned til 10 cm over bunnen. Der er det en slags sky av grums. Jeg prøvde å whirlpoole etter kjøling, men det var helt klart til ingen nytte.
Dette kombinert med det sparsomme volumet gjorde at jeg satte rubbel og bit til gjæring. Jeg mener å ha hørt på bryggeradio at det er hipp som happ å gjære med all trub'en.
Del deres erfaringer med meg! Plz.