Gjæring under trykk

Vinnes Ølet

Norbrygg-medlem
Har ikk funnet så mye om gjæring under trykk på forumet(ingen andre steder eller) så starter en tråd.
Litt usikker på om det er hobbyen som styrer eller det er jeg som styrer hobbyen:p, men uansett så har jeg som første i Norge blitt tilsendt fra New Zealand en 50 liter trykktank for gjæring. (denne kan gå i generasjoner;)) Etter som de sier kan jeg nå kjøre en helt lukket produksjon fra gjæring til overføring til fat, (se nettside fra UBREW4U)og evnt. tilsette det som mangler av Co2 for karboneringen, gjæringen foregår under 20 psi trykk og en nyter da godt av "gratis" karbonering underveis.
Er det noen her på forumet som har erfaring med gjæring under trykk, temperaturer på gjæring, tidsperspektiv osv.

http://www.ubrew4u.co.nz/apps/webstore/products/show/6046508
 
Tilbake
Topp