Det kan først bli et problem hvis du åpner den etter aktiv gjæring iom at tomrommet er ganske stort så du vil kunne få mye luft ifht ølvolum der inne, mtp oksidering.
som straks blander seg med luften utfor bøtta når du vipper opp lokket... at CO2 liggger som et teppe pga høyere vekt er en myte. Vi hadde blitt kveld på jorda hvis dette var tilfelle.
Co2 vil nok legge seg "nederst" hvis man pumper inn kontrollert og rolig i en atmosfære som ikke er utsatt for noen form for turbulens eller annen bevegelse, men dette vil blande seg over tid uansett. Se på tørris-røyk (kjølt co2). hvis man pumper den inn lavt på et gulv så er det der den blir, en stund.. frem til det blir blandet av seg selv med luften rundt. Hvis man fysisk går gjennom den så er den blandet med lufta rundt som en fis i lett kuling.
Se på tørris-røyk (kjølt co2). hvis man pumper den inn lavt på et gulv så er det der den blir, en stund.. frem til det blir blandet av seg selv med luften rundt.
Joda, i tørris-eksempelet mitt så er jo det en viktig greie, men poenget mitt var at det blandes veldig lett. Med tørris så kan man se det. Generelt med en røykmaskin og forsåvidt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.