Jeg vil forsøke meg på en lager, etter å ha laget all verdens varianter av Ales, og lurer på hvordan dere gjør det, når oppskriften sier, f.eks:
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Lagring 30 dager ved 4 gr C
Stikker dere om mellom Primær- og sekundær-gjæring? I såfall, hvorfor?
Er "Lagring" å forstå på flasker (med sukker for karbonering), eller på fat med CO2?
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 30 dager ved 10 gr C
Lagring 30 dager ved 4 gr C
Stikker dere om mellom Primær- og sekundær-gjæring? I såfall, hvorfor?
Er "Lagring" å forstå på flasker (med sukker for karbonering), eller på fat med CO2?