Hei!
Dere begynner nok å bli lei alle mine spørsmål, men det er utrolig mye som dukker opp. All ære til de produserer bryggeutstyr, men når det gjelder brukermanualer så har de noe å hente.
Jeg har et gjæringskar som dere ser på bilde under. Her kan jeg enten feste en tappekran eller en vanlig kork i bunnen. Det jeg lurer på er om det er greit at tappekranen sitter på under gjæringen? Virker som det kan være en mulig inngangsport både for luft og bakterier bakterier. Eller er de trygge?
Hvis man gjærer med vanlig kork vil det jo ikke være mulig å sette på tappekranen når gjæringen er ferdig.
Dere begynner nok å bli lei alle mine spørsmål, men det er utrolig mye som dukker opp. All ære til de produserer bryggeutstyr, men når det gjelder brukermanualer så har de noe å hente.
Jeg har et gjæringskar som dere ser på bilde under. Her kan jeg enten feste en tappekran eller en vanlig kork i bunnen. Det jeg lurer på er om det er greit at tappekranen sitter på under gjæringen? Virker som det kan være en mulig inngangsport både for luft og bakterier bakterier. Eller er de trygge?
Hvis man gjærer med vanlig kork vil det jo ikke være mulig å sette på tappekranen når gjæringen er ferdig.