Nå har ølet stått til gjæring i 1 uke og 4 dager, har hørt at det går bra at det kan stå seg i 2 uker
Skal reise på jobb nå og regner med å være borte i 8-9 dager igjen før jeg er hjemme.
Har målt OG på 1,050 ( SG på 1,020)
Nå ligger det som skal være såkalt FG på 1,018 stabilt i de 4 siste dagene, har også kalibrert hydrometeret i 20 grader rent vann.
Iflg oppskriften så skal FG være 1,014 eller lavere, går det bra om dette står enda til gjæring i nesten 3 uker før det flaskes og karboneres?
Brygget er Muntons Old English Bitter
Skal reise på jobb nå og regner med å være borte i 8-9 dager igjen før jeg er hjemme.
Har målt OG på 1,050 ( SG på 1,020)
Nå ligger det som skal være såkalt FG på 1,018 stabilt i de 4 siste dagene, har også kalibrert hydrometeret i 20 grader rent vann.
Iflg oppskriften så skal FG være 1,014 eller lavere, går det bra om dette står enda til gjæring i nesten 3 uker før det flaskes og karboneres?
Brygget er Muntons Old English Bitter