Hei!
Er godt i gang med planleggingen av neste brygg (#2) og har i den forbindelse funnet ut at jeg er mindre begavet.
Prøver å finne ut hvordan jeg gjør når jeg bruker levende gjær. Skal etter oppskriften (en Shepherd Neame Spitfire klone) bruke WL - Burton Ale yeast (WLP023).
Prøver å finne ut hvordan disse klargjøres men blir forvirret av snakk om gjærstartere, flokkulering, etc. Og noen sier at den må klargjøres 3 dager før brygging.
Hjelp!!
Er godt i gang med planleggingen av neste brygg (#2) og har i den forbindelse funnet ut at jeg er mindre begavet.
Prøver å finne ut hvordan jeg gjør når jeg bruker levende gjær. Skal etter oppskriften (en Shepherd Neame Spitfire klone) bruke WL - Burton Ale yeast (WLP023).
Prøver å finne ut hvordan disse klargjøres men blir forvirret av snakk om gjærstartere, flokkulering, etc. Og noen sier at den må klargjøres 3 dager før brygging.
Hjelp!!