Hei,
Av og til ramler det inn spørsmål i hodet mitt som jeg da gjerne kunne tenke meg svar på, selv om jeg ikke har noen som helst plan om å sette det ut i praksis.
Det som slo meg her en gang var:
Når man tilsetter humle de siste minuttene av kokingen trekkes det fint lite av alfasyren ut til bitterhet i ølen.
Erdet, rent hypotetisk, mulig å bruke denne humla om igjen som bitterhumle i neste brygg?
Ser ikke for meg å gjøre dette noen gang, men kunne tenkt meg svar på spørsmålet om noen har noen sysnpunkter på dette.
mvh
Øystein
Av og til ramler det inn spørsmål i hodet mitt som jeg da gjerne kunne tenke meg svar på, selv om jeg ikke har noen som helst plan om å sette det ut i praksis.
Det som slo meg her en gang var:
Når man tilsetter humle de siste minuttene av kokingen trekkes det fint lite av alfasyren ut til bitterhet i ølen.
Erdet, rent hypotetisk, mulig å bruke denne humla om igjen som bitterhumle i neste brygg?
Ser ikke for meg å gjøre dette noen gang, men kunne tenkt meg svar på spørsmålet om noen har noen sysnpunkter på dette.
mvh
Øystein