Hei
Jeg har en "reisejobb" med en noget dynamisk arbeidstidsordning, og risikerer å måtte reise på jobb slik at jeg ikke rekker å flaske når fermentering på kar er ferdig.
Gjør det noe om man flasker senere enn anbefalt, og hvor lenge kan man i så tilfelle drøye dette? Det kan være snakk om opptil 14 dager (men sjeldent så lenge).
Jeg kan også legge til at jeg jobber med automasjon, og vil ha temperaturkontroll slik at jeg kan kjøle ned fermenteringsskapet til ønsket tid.
På forhånd takk for svar.
Jeg har en "reisejobb" med en noget dynamisk arbeidstidsordning, og risikerer å måtte reise på jobb slik at jeg ikke rekker å flaske når fermentering på kar er ferdig.
Gjør det noe om man flasker senere enn anbefalt, og hvor lenge kan man i så tilfelle drøye dette? Det kan være snakk om opptil 14 dager (men sjeldent så lenge).
Jeg kan også legge til at jeg jobber med automasjon, og vil ha temperaturkontroll slik at jeg kan kjøle ned fermenteringsskapet til ønsket tid.
På forhånd takk for svar.