Godt liv i blått lys

Roger

 
Hva kan være bedre enn en bryggedag, når de blå gradene køer seg opp ute og kvistene på trærne blir tykkere og tykkere.

Mr Speidel jobber på kjøkkenet med en Harberghets EPA og godlukten (i det minste syns jeg det, mer skeptisk når madammen kommer hjem) sprer seg i heimen.

I glasset en brown Ale.

Livet er vært å leves i en sådann stund.    :fyflate:

r
 
Hvor er "Liker"-knappen?!? ;-)

Vi andre, som ikke (foreløpig) er oppsatt med Speidel ser frem til noen færre minusgrader i helgen, så det kanskje går an å få brygget litt på terrassen...

Med ønsker om en glitrende helg,

MM
 
Jeg trenger plussgrader for å brygge, så ikke all dampen legger seg som is diverse steder. Ellers greit med konstant undergjæringstemperatur i kjelleren, noe som skal testes snarest.
 
Kjetil S skrev:
Jeg trenger plussgrader for å brygge, så ikke all dampen legger seg som is diverse steder. Ellers greit med konstant undergjæringstemperatur i kjelleren, noe som skal testes snarest.

Fikk schwære istapper på kjøkkenet selv når jeg koka på tirsdag, burde ha noe avtrekk gitt.
 
Avtrekk er en bra ting. Men innrømmer at det dugger en del på ruta. (Må kanskje vaske den etterpå  :cheeky:)

For øvrig en god bryggehelg til dere alle.
 
Tilbake
Topp