Jeg har lest en del om folk som har brukt grilltennere for å koke med, men er det noen som har erfaring med å bruke disse til å stegmeske?
Mitt oppsett bruker kjølebag til å meske i, tenker å bare dyppe tenneren oppi for å justere opp tempen og så lukke igjen etterpå.
Kan jo godt linke til slik tenner jeg tenker å bruke, selv om det er gjort mange ganger før: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=152501106
Det jeg tenker kan være aberet er at tenneren har for høy overflatetemperatur, slik at vørten som er i kontakt med den får alt for høy temperatur. Hvis oppvarmingen ikke tar for lang tid kan jeg jo holde den i bevegelse for å unngå akkurat det.
Mitt oppsett bruker kjølebag til å meske i, tenker å bare dyppe tenneren oppi for å justere opp tempen og så lukke igjen etterpå.
Kan jo godt linke til slik tenner jeg tenker å bruke, selv om det er gjort mange ganger før: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=152501106
Det jeg tenker kan være aberet er at tenneren har for høy overflatetemperatur, slik at vørten som er i kontakt med den får alt for høy temperatur. Hvis oppvarmingen ikke tar for lang tid kan jeg jo holde den i bevegelse for å unngå akkurat det.