Sånn helt vilt trist spm:
Bavaricum for første gang:
Må/bør en weiz stå å godgjøre seg i 14dager etter flasking?
Eller kan/bør dette konsumeres så fort det er karbonert? (Flasket med 8,5g sukker står på 25-26c for å få øl til påske.
Blir det bedre med 14dagers lagring ?
Åpnet en flaske nå etter 5dager på flaske: smakte jo farlig godt... Noen her med erfaring på weiz? Blir det enda bedre med lagring?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bavaricum for første gang:
Må/bør en weiz stå å godgjøre seg i 14dager etter flasking?
Eller kan/bør dette konsumeres så fort det er karbonert? (Flasket med 8,5g sukker står på 25-26c for å få øl til påske.
Blir det bedre med 14dagers lagring ?
Åpnet en flaske nå etter 5dager på flaske: smakte jo farlig godt... Noen her med erfaring på weiz? Blir det enda bedre med lagring?
Sent from my iPhone using Tapatalk