Hjelp/forslag til oppskrift av "restemalt"?

Hei. Drar på ferie på lørdag i 14 dager. Kom på at jeg har div rester av noe malt + en pose tørrgjær som fulgte med muntons continental pils(men det er vel egentlig overgjær?). Lurer på å sette på et heksebrygg som kan stå og godgjøre seg mens jeg er borte. Er ikke ute etter noe spesielt typeriktig, bare en fornuftig sammensetning av malten. Har dessverre ingen humle, er det krise? For meg er det pils/lager smak som gjelder:) Tenkte å brygge ca 10L, kan godt komplettere med moss maltekstrakt hvis det trengs, ønsket styrke ca 5-6% Har både brewmate og beersmith, men det er selve sammensetningen jeg er usikker på

Det jeg har er:

1.5kg pils
800g vienna
800g hvete
300g caramalt


Og bruker jeg alt i en smekk blir det sånn:

----------------
Batch Size (L):          10.0
Total Grain (kg):        3.410
Total Hops (g):          0.00
Original Gravity (OG):    1.064  (°P): 15.7
Final Gravity (FG):      1.016  (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV):  6.29 %
Colour (SRM):            8.1  (EBC): 15.9
Bitterness (IBU):        0.0  (Tinseth)
Brewhouse Efficiency (%): 60
Boil Time (Minutes):      90

Grain Bill
----------------
1.500 kg Pilsner (43.99%)
0.810 kg Vienna (23.75%)
0.800 kg Wheat Malt (23.46%)
0.300 kg Caramalt (8.8%)
----------------

Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes.

Noe jeg må/bør gjøre annerledes for å få det noenlunde drekkandes?
 
Jeg ville foreslått en American Wheat. Satt opp en oppskrift i Beertools på bakgrunn av ingrediensene dine og effektiviteten på utstyret ditt.
(Skaff deg en pose Safale US05 og litt Saaz-humle på 5%AA)


American Wheat
--------------------------------------------------------------------------

General
--------------------------------------------------------------------------
                    Category: Light Hybrid Beer
                Subcategory: American Wheat or Rye Beer
                Recipe Type: All Grain
                  Batch Size: 11 L
              Volume Boiled: 15 L
            Mash Efficiency: 60 %
        Total Grain/Extract: 3.10 kg
                  Total Hops: 22.0 g


Ingredients
--------------------------------------------------------------------------
            1.5 kg Belgian Pils
            0.8 kg Vienna Malt
            0.8 kg White Wheat Malt
              14 g Saaz (Pellets, 5.00 %AA) boiled 60 minutes.
              8 g Saaz (Pellets, 5.00 %AA) boiled 10 minutes.
            Yeast: Fermentis US-05 Safale US-05

Notes
--------------------------------------------------------------------------
Mash 1 hr @ 68*C

Vital Statistics
--------------------------------------------------------------------------
  Original Gravity: 1.050
  Terminal Gravity: 1.011
            Color: 5.42 SRM
        Bitterness: 24.1 IBU
Alcohol (%volume): 5.1 %
 
Tilbake
Topp