Hei. Drar på ferie på lørdag i 14 dager. Kom på at jeg har div rester av noe malt + en pose tørrgjær som fulgte med muntons continental pils(men det er vel egentlig overgjær?). Lurer på å sette på et heksebrygg som kan stå og godgjøre seg mens jeg er borte. Er ikke ute etter noe spesielt typeriktig, bare en fornuftig sammensetning av malten. Har dessverre ingen humle, er det krise? For meg er det pils/lager smak som gjelder Tenkte å brygge ca 10L, kan godt komplettere med moss maltekstrakt hvis det trengs, ønsket styrke ca 5-6% Har både brewmate og beersmith, men det er selve sammensetningen jeg er usikker på
Det jeg har er:
1.5kg pils
800g vienna
800g hvete
300g caramalt
Og bruker jeg alt i en smekk blir det sånn:
----------------
Batch Size (L): 10.0
Total Grain (kg): 3.410
Total Hops (g): 0.00
Original Gravity (OG): 1.064 (°P): 15.7
Final Gravity (FG): 1.016 (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV): 6.29 %
Colour (SRM): 8.1 (EBC): 15.9
Bitterness (IBU): 0.0 (Tinseth)
Brewhouse Efficiency (%): 60
Boil Time (Minutes): 90
Grain Bill
----------------
1.500 kg Pilsner (43.99%)
0.810 kg Vienna (23.75%)
0.800 kg Wheat Malt (23.46%)
0.300 kg Caramalt (8.8%)
----------------
Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes.
Noe jeg må/bør gjøre annerledes for å få det noenlunde drekkandes?
Det jeg har er:
1.5kg pils
800g vienna
800g hvete
300g caramalt
Og bruker jeg alt i en smekk blir det sånn:
----------------
Batch Size (L): 10.0
Total Grain (kg): 3.410
Total Hops (g): 0.00
Original Gravity (OG): 1.064 (°P): 15.7
Final Gravity (FG): 1.016 (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV): 6.29 %
Colour (SRM): 8.1 (EBC): 15.9
Bitterness (IBU): 0.0 (Tinseth)
Brewhouse Efficiency (%): 60
Boil Time (Minutes): 90
Grain Bill
----------------
1.500 kg Pilsner (43.99%)
0.810 kg Vienna (23.75%)
0.800 kg Wheat Malt (23.46%)
0.300 kg Caramalt (8.8%)
----------------
Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes.
Noe jeg må/bør gjøre annerledes for å få det noenlunde drekkandes?