Forvirret
Norbrygg-medlem
Laget noe som var tenkt å likne en barley wine og som skal få stå til neste til neste jul.
Oppskriften var
4kg maris otter pluss 1kg div cara/crystall
25g Summit på 60min
10g+ 10g Cascade og Centennial på hhv 15 og 3min
Mesket 90 min rundt 62C, ca 12l i bøtta med OG 1.073 og vel 70 IBU.
Har tenkt å tilsette 1.5kg lys spraymalt ved dag 4/5 men så var det denne bitterheten da.
Glemte å humle opp for spraymalten.
Har en ide om ca 30-40g Summit kokt i 2l vann en liten time, kjøle ned og sile for så å koke spraymalten 15min.
Noen som har tanker rundt dette?
(Den smakte godt da den gikk i bøtta)
Oppskriften var
4kg maris otter pluss 1kg div cara/crystall
25g Summit på 60min
10g+ 10g Cascade og Centennial på hhv 15 og 3min
Mesket 90 min rundt 62C, ca 12l i bøtta med OG 1.073 og vel 70 IBU.
Har tenkt å tilsette 1.5kg lys spraymalt ved dag 4/5 men så var det denne bitterheten da.
Glemte å humle opp for spraymalten.
Har en ide om ca 30-40g Summit kokt i 2l vann en liten time, kjøle ned og sile for så å koke spraymalten 15min.
Noen som har tanker rundt dette?
(Den smakte godt da den gikk i bøtta)