Hjelp til oppskrift bryggesyk i dag:)

Har hatt en vare oppteling her og endte opp med:
spesial malt:
dark crystal 300ebc        2000g
pale crystal 75 ebc            300g
chocolate 1175 ebc          150g
roasted barley 1450 ebc 100g

En sekk marris otter

humle:
chinnook  60g
challanger 20g
magnum    20g
amarillo  100g
h mitelfrue eller noe sånt 30g

Har eg ingredienser til og lage noe godt her?  :namnam:
var alvorlig bryggesyk men, har ikke noe erfaring med og lage oppskrifter selv.
 
50 liters oppskrift på noe snadder anyone? åpen for alt muligt:)


Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 
Ser ut til å bli en bra Stout det der hvis du bruker opp all sjokko malten og roasted barley,
like nye dark crystal på 10 -12 litter
Chinook som bitter og Hellertau ved 15 min
My two cent
 
Dette kunne vel gitt deg 16 liter god stout

Volume: 16 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1070
BG: 1056
FG:
Alcohol: 6.9 % by vol.
Colour: 73 EBC (Black)
Bitterness: 62 IBU
BU/GU: 0.88
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4300 g
Crystal Malt 135         75 EBC 300 g
Dark Crystal 300 EBC 300 EBC 150 g
Chocolate Malt 1150 EBC 150 g
Roasted Barley 1450 EBC 100 g
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Chinook               12.6% alpha 30 g 60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 30 g 15 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments:
 
Ville definitivt brukt mer roasted barley for å kalle det en stout. Fire-fem ganger så mye...
 
Ja, da får du brygge mindre volum
Eller hva med å brygge en Magnum og Chinook Black IPA?
 
Tilbake
Topp