Er det noen som har erfaring med hjemmelaget julebrus her?
Spesifikt pasteurisering/forhindre at det begynner å gjære etter man har satt det på fat/flaske?
Takk for tips!
Da jeg laget julebrus for et par år siden, tok det uventet lang tid å få kullsyren til å bli tatt opp av væsken i fatet. Men så gikk det plutselig fra "null til full" kullsyre i løpet av kort tid. Så sett trykk og vær tålmodig, er mitt tips.
Da jeg laget julebrus for et par år siden, tok det uventet lang tid å få kullsyren til å bli tatt opp av væsken i fatet. Men så gikk det plutselig fra "null til full" kullsyre i løpet av kort tid. Så sett trykk og vær tålmodig, er mitt tips.
Koble CO2 til stigerøret (slik at det må gå den lange veien fra bunn til topp i fatet og forhåpentligvis bli oppløst på veien), riste og veie hvor mange gram man rister inn funker aldeles utmerket for øl så ser ikke bort i fra at det går like fint å hurtigkarbonere brus på samme måte, om en så må riste litt lenger
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.