Hei, er det noen som vet hvilke malt som gir Hoegaarden den ekstremt lyse fargen? Det er nesten som om den har et lyst grønnskjær.
Jeg får jo ikke et så lyst øl ved bruk av 50/50 Pils og hvetemalt? Er det sukker i den kansje?
De bruker ikke hvetemalt, men rå hvete. Forsøk med flaket hvete neste gang. Om de bruker en liten del (f.eks 5%) havreflak i tillegg vet jeg ikke. Tror ikke de tilsetter sukker nei.
Ho-garden, med en myk "harkelyd" (liknende ch-lyden på tysk) på g-en. Men i Norge nøyer de fleste seg med å uttale det Ho-garden, rett fram, med vanlig g.
Ho-garden, med en myk "harkelyd" (liknende ch-lyden på tysk) på g-en. Men i Norge nøyer de fleste seg med å uttale det Ho-garden, rett fram, med vanlig g.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.