ingen problem. bare vent til midten av april , da de begynnt aa spire. Saa sender du meg en mail.Vil gjerne kjøpe noen stiklinger av saphir og Brimse om mulig?
Jeg vil svært gjerne ha, sendt PMhummle sticklinger fra brimse humle har faat gode rötter.
Humle fra brimse er type rödhumle (I slekt med saaz// tettnang) jeg synes det har en fruktig aroma naar konglene er ferske
har 5 sticklinger til aa med root pa til aa gi bort.
For alle some har lys a dyrke opp egene sticklinger er det bare aa hente de fra den store humle pante som vokser ved veien
https://www.google.com/maps/@58.9692325,5.7398012,3a,75y,129.05h,66.53t/data=!3m7!1e1!3m5!1s5TpDiyAtPot4z249WMtBug!2e0!6s//geo3.ggpht.com/cbk?panoid=5TpDiyAtPot4z249WMtBug&output=thumbnail&cb_client=maps_sv.tactile.gps&thumb=2&w=203&h=100&yaw=63.196312&pitch=0&thumbfov=100!7i13312!8i6656
Opal saphir hallertau aroma er klar om 5 uker.
Jeg vil svært gjerne ha, sendt PM
ingen problemKan du ordne noen til meg også er på ferie og kommer ikke tilbake på to uker
Hilsen Dag Frode Aasnes
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da må du vente minst 5 uker til. Hallertau Tradition er den som klarer seg verst av alle sorter her i Stavanger og blir spist mest av udyr . Kan sende hvis jeg få te å lage stiklinger.