1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Humletilsetting

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Svein Ane Sandvik, 13 Aug 2017 kl 12:15.

  1. Svein Ane Sandvik

    Svein Ane Sandvik
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei
    i oppskrifter står det f.eks humle skal tilsettes 60 min - 15 min - 5 min av koketiden, og koketiden er 60 min... skal da humlene fjærnes før kjølingen starter, eller skal all humle være i vørteren under hele nedkjølingsprosessen?
     
  2. SundbØL

    SundbØL
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Trondheim
    Er bare å la humlen ligge, har ikke noe å si dersom man kjøler nogenlunde effektivt :)

    Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
     
  3. Svein Ane Sandvik

    Svein Ane Sandvik
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    takker
     

Del denne siden