Har en Kinn Vestkyst klone som har stått på flaske i snart en måned og nekter plent å klarne, ikke antydning en gang.
Ølet smaker forsåvidt utmerket, så for meg er det ikke noe stress, men planen er å servere noen flasker til andre nå på lørdag og vil da gjerne ha noenlunde klart øl.
Etter å ha lest her og andre steder om gelantins nesten magiske egenskaper som klarningsmiddel er jeg frista til å pipettere en skvett gelantinløsning over i de flaskene som planlegges konsumert i helga og deretter korke de på nytt.
Noen som har forsøkt seg på noe lignende eller har andre ideer?
Ølet smaker forsåvidt utmerket, så for meg er det ikke noe stress, men planen er å servere noen flasker til andre nå på lørdag og vil da gjerne ha noenlunde klart øl.
Etter å ha lest her og andre steder om gelantins nesten magiske egenskaper som klarningsmiddel er jeg frista til å pipettere en skvett gelantinløsning over i de flaskene som planlegges konsumert i helga og deretter korke de på nytt.
Noen som har forsøkt seg på noe lignende eller har andre ideer?