Noen som kan forklare litt rundt dette, hva bruker å være de generelle feilene ved for høy eller lav OG?
Brygget nettopp en American Brown Ale, fra bryggselv, og fikk da en OG på 1060. I oppskriften stod det andbefalt mellom 1053-1058.
FG ble målt til 1015, så den var innafor. Der andbefalte de mellom 1011-1016.
Er det da negativt, eller bør det ikke være noe å bekymre seg for? Ølet blir noe sterkere, men akkurat det er ingen krise. Det viktigste er at smaken blir god!
Brygget nettopp en American Brown Ale, fra bryggselv, og fikk da en OG på 1060. I oppskriften stod det andbefalt mellom 1053-1058.
FG ble målt til 1015, så den var innafor. Der andbefalte de mellom 1011-1016.
Er det da negativt, eller bør det ikke være noe å bekymre seg for? Ølet blir noe sterkere, men akkurat det er ingen krise. Det viktigste er at smaken blir god!