Hei sveis bryggere
Da regner jeg med at de fleste der ute har begynt å trylle med Amber-vørteren fra Nøgne Ø, men hva har dere gjort med den? Er litt nyfiken. Fikk Gahrs vørter (siden han fløy) så jeg har hatt to vørtere å leke meg med. Selv har jeg gjort følgende:
#1
Gjæret med WLP565 på 25+ grader
Tilsatte 50g assortert zest fra økologisk appelsin, lime, sitron, grapefrukt og klementin
#2
Gjæret med WLP001 på 16-18 grader
Kræsjer ut gjær med Biofine og overfører til sekundær
Tilsetter 1kg druesukker og tilsetter WLP645
Muligens split her og bjørnebær i halve
Hva med dere?
Da regner jeg med at de fleste der ute har begynt å trylle med Amber-vørteren fra Nøgne Ø, men hva har dere gjort med den? Er litt nyfiken. Fikk Gahrs vørter (siden han fløy) så jeg har hatt to vørtere å leke meg med. Selv har jeg gjort følgende:
#1
Gjæret med WLP565 på 25+ grader
Tilsatte 50g assortert zest fra økologisk appelsin, lime, sitron, grapefrukt og klementin
#2
Gjæret med WLP001 på 16-18 grader
Kræsjer ut gjær med Biofine og overfører til sekundær
Tilsetter 1kg druesukker og tilsetter WLP645
Muligens split her og bjørnebær i halve
Hva med dere?