Hei.
Hadde en fest her for noen dager siden, og syntes det var på plass å presentere litt av mitt eget brygg. For å luke ut bunngrumset tenkte jeg at det var flott å dekantere det over på en fin mugge. Men; uansett hvor forsiktig jeg tømte så var dette resultatet (se bildet).
Hva har skjedd? Jeg har brukt Cooper sine karboneringsdrop etter anbefalt dose (1 pr flaske). Det virker som karboneringen ikke har tatt slutt, jeg trodde det stabiliserte seg og roet seg ned etter hvert som gjæren hadde fått spist sukkeret sitt?
Dette øllet har stått en 4 måneder til lagring tenker jeg, rundt litt kjølig romtemperatur. Er det for lenge? Hvor lenge kan egentlig øl lagres?
Hadde en fest her for noen dager siden, og syntes det var på plass å presentere litt av mitt eget brygg. For å luke ut bunngrumset tenkte jeg at det var flott å dekantere det over på en fin mugge. Men; uansett hvor forsiktig jeg tømte så var dette resultatet (se bildet).
Hva har skjedd? Jeg har brukt Cooper sine karboneringsdrop etter anbefalt dose (1 pr flaske). Det virker som karboneringen ikke har tatt slutt, jeg trodde det stabiliserte seg og roet seg ned etter hvert som gjæren hadde fått spist sukkeret sitt?
Dette øllet har stått en 4 måneder til lagring tenker jeg, rundt litt kjølig romtemperatur. Er det for lenge? Hvor lenge kan egentlig øl lagres?