Hvilken gjær til bryggselvs: christmas ale gahr edition?

Jeg landa på 1.015 etter 17 dager, og da flasket jeg det. Hva det bør være, er jeg dessverre ikke kar om å svare på :) Men i følge loggen min, gjæret jeg nok litt varmere enn deg, rundt 21 grader i rommet.
Det jeg mente med min forrige post ang. sukkermengde, var at jeg var fornøyd med karbonering; verken for mye eller for lite. Akkurat passe, kan du si :) Drikker den nå, og er av samme oppfatning ennå, etter 4 uker på flaske.
 
Per Ivar skrev:
Lurer også på hva FG bør ligge på dette settet?
Har gjæret i 11 dager og er fortsatt på 1.030, har ligget jevnt på 18 grader hele tiden. Satte den i et annet rom med litt høyere temperatur 20-21.
En annen ting, Jørn nevner her i tåden han har karbonert flaskene med 5.6 gram sukker og at det er feil. Hva er riktig sukkermengde på denne?

Bør en del mer ned.
 
Da er det prøvesmaking av gahrs juleale og denne ble meget god!  Litt treg i karboneringen,men ser ut til at det kommer seg etterhvert! Anbefales.

Kenneth
 
Tilbake
Topp