Nå er jeg lei av stuck mash, svidde gryter og det ene med det andre ifm brygging med BB30. Ikke har jeg eller de andre jeg brygger sammen med teknisk innsikt eller vilje til å drive med PIDer, pumper eller alskens andre elektriske dingsers akkurat nå. Det vil nok komme, men nå har vi nok med å lære oss å brygge god øl.
Har lyst til å prøve meg litt med en kjøleboks og trenger noen tips. Jeg har aldri prøvd å meske i en kjøleboks, men innbiller meg at det må være hakket lettere med tanke på temperaturkontroll.
Vi har to BB30er, og det er når vi kjører fellesbrygg med disse jeg ser størst behov for å meske i ett kar, men det kan være greit å kunne bruke denne bare en BB30 også.
Har noen en formening om hvilken størrelse vi bør gå for for å få en boks som kan funke for bruk med to BB30, samtidig som den ikke er for stor til brygg med en.
Har lyst til å prøve meg litt med en kjøleboks og trenger noen tips. Jeg har aldri prøvd å meske i en kjøleboks, men innbiller meg at det må være hakket lettere med tanke på temperaturkontroll.
Vi har to BB30er, og det er når vi kjører fellesbrygg med disse jeg ser størst behov for å meske i ett kar, men det kan være greit å kunne bruke denne bare en BB30 også.
Har noen en formening om hvilken størrelse vi bør gå for for å få en boks som kan funke for bruk med to BB30, samtidig som den ikke er for stor til brygg med en.