Morn!
Har vært gira på å starte å brygge selv i et par år, men har ikke fått ut fingern, men har lyst til å gjøre det nå når feriepenga kommer.
Hovedsakelig er motivasjonen billig og godt øl, men samtidig prøve å utforske litt rundt div oppskrifter og prøve seg frem litt når man blir litt dreven. Er på budsjett og har liten plass å boltre meg på, bor i en bygård i hovedstaden uten kjøkkenvifte b.la. High five!
Har kikket mest på BeerBrew 30, er den her noe for meg? Fikk nemlig inntrykk av det fra Bryggeland, både i butikken og på hjemmesidene dems.
Hva mer enn denne trenger jeg evt for å komme igang? Har allerede hevert, gjæringskar og desinfiseringsmiddel fra no vin jeg satte nylig.
Og må denne varmes fra komfyren, eller har den egne varmeelement? Er temperaturen "konstant" under mesking og koking?
Ser også at Villabryggeri til 2500 (en kjele) fra Brygging.no tilsynelatende gjør samme nytten?
Eller er det verdt å investere 2000 ekstra i en BB?
Har vært gira på å starte å brygge selv i et par år, men har ikke fått ut fingern, men har lyst til å gjøre det nå når feriepenga kommer.
Hovedsakelig er motivasjonen billig og godt øl, men samtidig prøve å utforske litt rundt div oppskrifter og prøve seg frem litt når man blir litt dreven. Er på budsjett og har liten plass å boltre meg på, bor i en bygård i hovedstaden uten kjøkkenvifte b.la. High five!
Har kikket mest på BeerBrew 30, er den her noe for meg? Fikk nemlig inntrykk av det fra Bryggeland, både i butikken og på hjemmesidene dems.
Hva mer enn denne trenger jeg evt for å komme igang? Har allerede hevert, gjæringskar og desinfiseringsmiddel fra no vin jeg satte nylig.
Og må denne varmes fra komfyren, eller har den egne varmeelement? Er temperaturen "konstant" under mesking og koking?
Ser også at Villabryggeri til 2500 (en kjele) fra Brygging.no tilsynelatende gjør samme nytten?
Eller er det verdt å investere 2000 ekstra i en BB?