Hvor får jeg tak i Koji?

Espen Notodden

Norbrygg-medlem
Har lyst til å brygge sake. Ser at de fører sake gjær på bryggselv, men klarer ikke finne noen i Norge som fører Koji.

Er det noen som har noen tips til hvor jeg kan få kjøpt dette her til lands?
Eller må jeg bestille fra utlandet?
 
Når vi først diskuterer sake
Noen som vet hvor lenge en åpnet flaske holder seg i kjøleskap


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Når vi først diskuterer sake
Noen som vet hvor lenge en åpnet flaske holder seg i kjøleskap


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiya kan vel klare seg en 4-5 dager, men sake som serveres på 45-47c taper seg etter 2dager når åpen.. dette er det jeg mener selv. FYI


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Ja Hiay er den som er kjølig. Det er vel 4 kvalitetsgrader som tilsier innhold kontra kvalitet. Den vi får servert på 45-50c på restaurant er nok ikke lagringsdyktig etter den er varmet opp. Den kalde ? Tja som en åpen vin. (Antagelse)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp