Hvordan blir denne (billig) ølen?

Det største spørsmålet er vel om Red Bull smaker værre når det er gjæret enn det allerede gjør?
 
Marius.H.Steen skrev:
Gahr skrev:
Det største spørsmålet er vel om Red Bull smaker verre når det er gjæret enn det allerede gjør?

Haha :) Dette er nok et svært subjektivt tema!

Rimelig subjektivt, ja.:D Men Red Bull burde da klassifiseres som en straff, ikke en drikk?
 
Da var eksperimentet gjennomført.

OG:62
FG:08

Red Bull funka som bare det som gjærstarter, kjempeaktiv gjær som lukta friskt og godt av Red Bull (eller kjemisk spy hvis man ikke er så glad i Red Bull).
Gjæra i romtemperatur og litt på toget fra Oslo til Bergen.

Servert uten karbonering og romtemperert rett fra gjæringstanken.

Smakte som planlagt en blanding av Hansa og Red Bull.
Mange positive tilbakemeldinger og tomt fat på slutten av kvelden!
 
Reddbull er vel ganske dyrt, så der røyk vel minst et av dogmene for prosjektet?
 
Tilbake
Topp