Har ikke laget øl mer enn en håndfull ganger (Grainfather), men allerede nå frister det å prøve på noe idioti. Har ennå ikke funnet et alkoholfritt øl som ikke får meg til å tenke, at her er det noe galt, det er ikke slik godt øl skal smake.
Hvordan kan jeg lage godt øl, som samtidig inneholder veldig lite alkohol?
Ser at det har blitt diskutert litt her inne, men stort sett i tråder som er noen år gamle. Noen snakker om å koke opp ferdiggjæret øl før det går på flaske. Andre snakker om å avbryte gjæringen veldig tidlig. Noen som har noen erfaringer?
Hvordan kan jeg lage godt øl, som samtidig inneholder veldig lite alkohol?
Ser at det har blitt diskutert litt her inne, men stort sett i tråder som er noen år gamle. Noen snakker om å koke opp ferdiggjæret øl før det går på flaske. Andre snakker om å avbryte gjæringen veldig tidlig. Noen som har noen erfaringer?