Aleksander_B
Norbrygg-medlem
Beklager at jeg lager en ny tråd igjen, men dette lurer jeg fælt på.
Vørteren til Imp. stouten er nå ferdig.
Under brygging ble det tilsatt 270g melassesukker fra billingtons, og ca 1 kg. med laktose.
Etter endt brygging og nedkjøing tok jeg siste test, og den blåste skalaen. (skal legge ut bilde).
Fargen er kølsort, noe jeg siktet på. Men jeg lurer på om jeg burde tilsette noe mer vann for å vanne ut vørteren litt, da den er så tykk?
Vørteren til Imp. stouten er nå ferdig.
Under brygging ble det tilsatt 270g melassesukker fra billingtons, og ca 1 kg. med laktose.
Etter endt brygging og nedkjøing tok jeg siste test, og den blåste skalaen. (skal legge ut bilde).
Fargen er kølsort, noe jeg siktet på. Men jeg lurer på om jeg burde tilsette noe mer vann for å vanne ut vørteren litt, da den er så tykk?