Har brygget siden 2015 og har aldri opplevd noe infeksjon av øl. I det siste året har jeg gått over til trykksatt gjærtank der jeg lager pils. Har nå opplevd to ganger at ølet har blitt infisert, og har måttet kaste en hel batch pga infeksjon (55 liter hver gang .-( ) Har prøvd å gå over det meste av prosessen for å finne ut hva som kan være kilden. Høster ofe gjær og vasker det, men dette har jeg alltid gjort, og er nøye med hygiene på dette, så jeg lurer på om det kan være noe annet som ødelegger ølet mitt. Har vært inne på tanken om at jeg tilsetter CO2 fra en sodastreamflaske med en liten regulator med en ball lock som ikke har tilbakeslagsventin, så ølet kan i utgangspunkt kommet inn den veien, da jeg tilsetter co2 gjennom den flytende ølslangen som er øverst i fatet, og at jeg kan ha hatt høyere trykk på selve fatet enn det jeg har gitt via regulator, at det da fra en tidliger batch har ligget noe i co2slangen som er ødelagt. Noen tips ?