FrodeSy
Norbrygg-medlem
Min første saison med OG 1.059 har i løpet av 14 dagar "gjæra"(?) ned til 1.002. Den vart meska frå 65 til 62 grader ila. 90 minutt. Hadde 9 % med sukker i. Er dette normalt?
Må seie at eg er nesten heilt sikker på at det er infeksjon for då eg målte SG i går hadde det fått ein ganske tydeleg eddiksmak (EDIT: eddikpreg). Om det er infeksjon, bør eg då berre kaste plast-gjæringsbøtta mi for å unngå infeksjon i seinare brygg eller er det ok med god vask og desinfeksjon?
Må seie at eg er nesten heilt sikker på at det er infeksjon for då eg målte SG i går hadde det fått ein ganske tydeleg eddiksmak (EDIT: eddikpreg). Om det er infeksjon, bør eg då berre kaste plast-gjæringsbøtta mi for å unngå infeksjon i seinare brygg eller er det ok med god vask og desinfeksjon?