Invitasjon til Fylkesmesterskap i hjemmebrygging, Møre og Romsdal.

14. oktober arrangeres det FYLKESMESTERSKAP i hjemmebrygging i Molde. Det blir åpen klasse og hver enkel stand kan stille med to forskjellige øltyper. Maks antall personer pr. stand er 2 stk.

Det er gratis for medlemmer i et av laugene i Møre og Romsdal eller Norbrygg.

Ikke medlemmer må ut med 200 kr.


Dette arrangementet er et samarbeid mellom RBL og Norbrygg Møre og Romsdal og vi ønsker å invitere alle hjemmebryggere i Møre og Romsdal.

Årets sted er Gamle Kulturhuset i Molde, samme sted som Tapp&Kork arrangerte Molde Ølfestival.


Under årets arrangement inviterer vi først til et foredrag i surøl brygging, hvor EIK&TID kommer opp fra den lille bygda som vi kjenner som Oslo. Pris for dette er kr. 200,-

Billetter må kjøpes hos Tikkio (se link under).Litt fakta om EIK&TID;I Smak Selv sine lokaler ligger bryggeriet Eik & Tid som spesialiserer seg på surøl gjæret på eikefat. De tar i bruk teknikker og råvarer fra vår egen norske gårdsøltradisjon, og bruker det de har lært av de belgiske og amerikanske mesterne innen surølsbrygging.Vi har også invitert flere lokale bryggeri, og allerede fått gode tilbakemeldinger at flere ønsker å komme som gjester. Vi vil publisere dette på Facebook så fort de enkelte bekrefter at dem kommer.


Vi satser stort på årets arrangement og dette skal blir det beste arrangementet så langt i vår historie. Men for at dette skal bli bra, er vi avhengig av at akkurat DU kommer - enten som gjest eller som utstiller med ditt øl.


Vedlagt ligger vår plakat som vil bli publisert på facebook, under følger diverse linker til påmelding, billetter og arrangementet facebook side.

Vi kan har også ordnet med gode hotellpakker vist det er aktuelt.


Under arrangementet blir det mulighet for kjøp av nydelig mat levert av Angus Gaupset.


Påmelding for utstillere:

https://goo.gl/forms/4HV4Y3yUcQoxxDqh2


Billetter hos Tikkio:

https://tikkio.com/tickets/2992-fylkesmesterskapet-i-olbrygging-more-og-romsdal


Facebook arrangement side:

https://www.facebook.com/events/1755609108062323/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22page_id_source%22%3A1764895033746428%2C%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22


Er det noe annet du lurer på, ta kontakt med oss.

Ta kontakt via vår Facebook side eller e-post!


https://www.facebook.com/Romsdalhjemmebryggerlaug

romsdalhjemmebryggerlaug@gmail.com
 

Vedlegg

  • ROMSDALSMESTERSKAPET 2017-stående.pdf
    4,1 MB · Sett: 3
Tilbake
Topp