Finn Berger
Moderator
Sånn blei den:
OG 1.043 (80% effektivitet), FG 1.010 (77% utgjæring), 4,3% ABV. 26,5 IBU. 1 ts magnesiumsulfat, 1 ts kalsiumklorid. Meske på 67 grader.
Malt til 26 liter før tapping
3,60 kg Maris Otter
0,45 kg Carared
0,27 kg Dark Crystal
0,13 kg Roasted barley
Humle
15 gr Herkules @ 60 (25 IBU)
30 gr Mittelfrüh @ 5 (1,5 IBU)
Gjær
WLP004,slurry fra London Porter
Står og koker nå. Ganske mørk, med utrulig fin rødfarge.
OG 1.043 (80% effektivitet), FG 1.010 (77% utgjæring), 4,3% ABV. 26,5 IBU. 1 ts magnesiumsulfat, 1 ts kalsiumklorid. Meske på 67 grader.
Malt til 26 liter før tapping
3,60 kg Maris Otter
0,45 kg Carared
0,27 kg Dark Crystal
0,13 kg Roasted barley
Humle
15 gr Herkules @ 60 (25 IBU)
30 gr Mittelfrüh @ 5 (1,5 IBU)
Gjær
WLP004,slurry fra London Porter
Står og koker nå. Ganske mørk, med utrulig fin rødfarge.