Heisann,
Har gått til anskaffelse av et La Motte vann-analyse kit, og gjort en test av springvannet her i Bodø (...når det gjelder vann/kjemi er eg grønn som en fersk humlepellet, så ha meg unnskyldt bryderiet
Lurte bare på om noen som har litt peiling på vannprofiler kunne gitt et lite vink om disse verdiene virker sannsynlige:
Chloride: 30 ppm
Sulfate: 3 ppm (ifølge Technicians Brewery)
Total Alkalinity: 50 ppm
Total Hardness: 30 ppm
Calcium Hardness: 40 ppm
Sodium: 30 ppm
Magnesium: 0 ppm
Magnesium Hardness: 0 ppm
Residual Alkalinity: 38,6 ppm
Fem av verdiene fikk eg ved test av vannet, og de resterende ved utregninger. Eg stusset bare på at magnesium verdiene endte på 0 ppm, og lurer på om det har sammenheng med at en el. fler av verdiene er unøyaktig eller at utregningene er feil. Er det steder her til lands hvor magnesium verdiene ligger på null?
Hvilken innvirkning har evt magnesium på bryggevann?
På forhånd, takk for hjelpen!
Har gått til anskaffelse av et La Motte vann-analyse kit, og gjort en test av springvannet her i Bodø (...når det gjelder vann/kjemi er eg grønn som en fersk humlepellet, så ha meg unnskyldt bryderiet
Lurte bare på om noen som har litt peiling på vannprofiler kunne gitt et lite vink om disse verdiene virker sannsynlige:
Chloride: 30 ppm
Sulfate: 3 ppm (ifølge Technicians Brewery)
Total Alkalinity: 50 ppm
Total Hardness: 30 ppm
Calcium Hardness: 40 ppm
Sodium: 30 ppm
Magnesium: 0 ppm
Magnesium Hardness: 0 ppm
Residual Alkalinity: 38,6 ppm
Fem av verdiene fikk eg ved test av vannet, og de resterende ved utregninger. Eg stusset bare på at magnesium verdiene endte på 0 ppm, og lurer på om det har sammenheng med at en el. fler av verdiene er unøyaktig eller at utregningene er feil. Er det steder her til lands hvor magnesium verdiene ligger på null?
Hvilken innvirkning har evt magnesium på bryggevann?
På forhånd, takk for hjelpen!