Juleale tips??

Holder på å planlegge et juleøl som skal være ganske søtt og noe krydret for å passe til julekaker. Har såvidt begynt å komponere en oppskrift, men er veldig usikker. Kan noen forbarme seg over denne og gi meg noen tips?

Foreløpig oppskrift:

Volume: 23 liters
OG: 1069
FG:
Alcohol: 6.8 % by vol.
Colour: 60 EBC (Dark brown)
Bitterness: 36 IBU
BU/GU: 0.52

Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5000 grammes
Flaked Oats 1000 grammes
Black Malt 1200 EBC 100 grammes
Roasted Barley 50 grammes
Kandis (dark) 400 grammes
Crystal Malt 135 200 grammes

Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes

Hops
Northern Brewer 7.8% alpha 40 grammes 60 minutes
Fuggle 4.0% alpha 50 grammes 10 minutes

Fermentation
Yeast: 1028 London Ale
Fermented at 20 degrees C for 14 days.

Comments:

1 kanelstang
4 nellikspiker
20 gram appelsinskall søt
 
Tilbake
Topp