Hallstein
Norbrygg-medlem
Har fått med meg at det kan være lurt å lage Juleølet godt i forveien da det skal lagres ganske lenge...
Dermed så tenker jeg kanskje at jeg skal brygge det i mai/juni nå. Har både en Kölsch, Imperial Stout og en Mild på plakaten før den tid, men det skal gå seg til !
Har noen en god oppskrift på ett godt juleøl i Nøgne-Ø God Jul klassen? Jeg er svært glad i dette øllet, og vil ha ett øl med relativt mye smak! NAMME!
Kunne tenkt meg å bruke tørrgjær, da jeg ikke har mulighet til å lage noe starter, samt at jeg foretrekker denne metoden å bruke gjær på. (har kun fått kjempegode resultater med US-05 så langt (Pale Ale og IPA))
Har hørt at det kanskje er lurt å bruke US-04 på Stouts og Maltkraftige øl. Er dette en engelsk gjær? Kan jeg bruke US-04 når jeg skal brygge Mild?
Dermed så tenker jeg kanskje at jeg skal brygge det i mai/juni nå. Har både en Kölsch, Imperial Stout og en Mild på plakaten før den tid, men det skal gå seg til !
Har noen en god oppskrift på ett godt juleøl i Nøgne-Ø God Jul klassen? Jeg er svært glad i dette øllet, og vil ha ett øl med relativt mye smak! NAMME!
Kunne tenkt meg å bruke tørrgjær, da jeg ikke har mulighet til å lage noe starter, samt at jeg foretrekker denne metoden å bruke gjær på. (har kun fått kjempegode resultater med US-05 så langt (Pale Ale og IPA))
Har hørt at det kanskje er lurt å bruke US-04 på Stouts og Maltkraftige øl. Er dette en engelsk gjær? Kan jeg bruke US-04 når jeg skal brygge Mild?