Hei!
Er det noen her som har erfaringer ved brygging med fersk brødgjær?
Jeg så noen gamle oppskrifter der det har blitt brukt. :jaha:
Så jeg satte igang et ganske enkelt juleøl-prosjekt nå med et par liter briskelåg, 3kg Moss-maltextrakt en flaske tomtebrygg, litt sjølplukka humle, mørk sirup og brødgjær.
Er det noen som har noen erfaringer med noe lignende? Jeg er litt skeptisk, men det er uansett morsom og prøve ;D
mvh ny brygger
amo la cerveza
Er det noen her som har erfaringer ved brygging med fersk brødgjær?
Jeg så noen gamle oppskrifter der det har blitt brukt. :jaha:
Så jeg satte igang et ganske enkelt juleøl-prosjekt nå med et par liter briskelåg, 3kg Moss-maltextrakt en flaske tomtebrygg, litt sjølplukka humle, mørk sirup og brødgjær.
Er det noen som har noen erfaringer med noe lignende? Jeg er litt skeptisk, men det er uansett morsom og prøve ;D
mvh ny brygger
amo la cerveza