Kakao i Chocolate Stout

Hei,

jeg er i England og har fått smake Young's Double Chocolate Stout. Den har en meget sterk smak av sjokolade fra tilsatt sjokolade essens.Tenkte det kunne være morro å lage noe sånt når jeg kommer hjem, og fant denne kloneoppskriften:
http://www.beertools.com/html/recipe.php?view=4472

2.5 lbs Maris Otter Pale info
1.5 lbs English Chocolate Malt info
1.5 lbs Roasted Barley info
0.37 lbs Crystal Malt 40°L info
0.37 lbs Crystal Malt 120°L info
8 lbs Pale Liquid; Alexanders info
0.25 lbs Dark Brown Sugar info
0.5 lbs Malto Dextrin info
.5 lbs Barley Flaked info
.5 lbs Wheat Flaked info
2 oz Fuggle (Pellets, 4.75 %AA) boiled 60 min. info
1 oz East Kent Goldings (Pellets, 5.00 %AA) boiled 15 min. info
1 oz Styrian Goldings (Pellets, 6.00 %AA) boiled 15 min. info

Den har følgende tilsetninger for sjokladesmak:
6 oz. Scharffen Berger cocoa in boil (not included in calculations)
.5 oz. essence of cacao at kegging (not included in calculations)
10 oz. Ghirardelli cocoa in boil (not included in calculations)

Er det noen som vet hvor man kan kjøpe noen av disse? Har leitet rundt en del på nettet i morges uten å finne noe.
 
Tilbake
Topp