Kandisirup vs sukker ??

Engen

Norbrygg-medlem
Vurder en Belgisk pale ale (Kloning av De Konicnck Pale Ale)

Oppskriften sier 0,34 kg Blanc Soft Candi Sugar. Hva kan jeg erstatte dette med ?
Jeg har Lyst belgisk rørsukker (Dememara), Mørkt Muscvado sukker og vanlig farin. Siden jeg bare har gjærnæring fra White Labs (har lest at den ikke er noe tess til å lage sirup) ønsker jeg forslag på hva og hvor mye jeg evt kan erstatte med.
 
Sist redigert:
Du kan fint lage kandissirup av vanlig sukker, litt sitronsyre og hornsalt. Alle dagligvarebutikken har dette. Ellers er lyst kandissukker (krystallisert – ikke sirup) noe som selges i bryggebutikken. Usikker på hvor mye smak dette egentlig setter i ølet.
 
Siden oppskriften sier helt blank kandissukker (uten farge?), skal det vel gå helt fint med vanlig farin.
 
Tilbake
Topp