1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Kandissukker i øl

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Kardal, 8 Sep 2019.

  1. Kardal

    Kardal
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei,

    Skal brygge en St. Halvards reservejul neste helg, og der følger det med 0,5 kg med kandissukker.
    Burde vel gå bra å bare ha denne i hop-spideren og røre den ut der?

    Blir vel mindre fare for at det kun legger seg i bunn..?
     
  2. Jan Erik Johansen

    Jan Erik Johansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Moss
    Ta ut en liter med vørter og løs det opp før tilsetting? Eller bruk vann.
     
    Kardal liker dette.
  3. Kardal

    Kardal
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Ah, ja høres ut som en god ide :) Takk for svar
     
  4. Bård Fosse

    Bård Fosse
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Jeg dumpet det rett i kok uten noe problem det løste seg fort opp, ingenting brent eller noe. Var skeptisk da det var store klumper men det var som sagt helt greit
     
    Kardal liker dette.
  5. Kardal

    Kardal
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Ok, ja da er det jo ingen fare.
    Tusen takk for svar :)
     

Del denne siden