Jeg satt 30g kanelstenger, 2 podder med vanilje og sezt fra 4 appelsiner i 2
1dl single malt, og tilsatte en juleølsbatch på ca 20 liter i sekundærgjeringen (7 dager). Blandingen hadde trukket i spriten i 7 dager i sollys i vinduet (gammelt lage-egen-likør tips).
Smaken blir fullstendig overdøvet av literen med espressokaffe som jeg tilsatte etter 4 dager, men når ølet drikkes på høyere temperaturer kommer kanelsmaken frem.
Er personlig veldig glad i kanel, og ville at brygget skulle ha utpreget smak av kanel (siktet på en julegrøt/julefrokost smak).
Vil ikke kalle brygget vellykket på noen måte, men er overbevist om at dt med en del finjusteringer og feiling og prøving til, så kan jeg være inne på noe som skiller seg ut i øluniverset.
Oppfordrer alle om å fortsette med kanel i bryggene, og komme med tilbakemeldinger her når noe funker. La oss ikke stoppe av de som sier det ikke funker.