Jeg smakte en øl på rundt 25% her om dagen. Det var gjort med enorme mengder WLP099 og massive mengder oksygen. Så det er mulig å få det til. Men hvor lett det er å få igang gjæringen etter at den har stoppet vet jeg ikke.
ja men dere er i maksområdet for gjæring så jeg vil ikke kalle det for og "gå bare godt"
Dere vil få mye motstand hvis dere påstår dere gjærer lett over 20%, vin og øl over der er oppspritet eller frysedestilert.
som blir 21,25 % etter beertools, hvilken gjær ?
Er dette da etter en analyse med facit eller en app ?
Tåler gjæren virkelig mere alcohol når det brukes oksygen.
Med all respekt kjære bryggere, men dette minner meg om hvor mye sprit folk fikk etter et kok der maks er 1 kg. av 2 kg. sukker = ca 0.65 liter. mange greide mye mer enn det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.